Soyak Gökyüzü Konutları

altunizade siteleri



Soyak Gökyüzü Konutları, Üsküdar İlçesi, Barbaros Mahallesi, Mütevelli Çeşme Caddesini kesen Bekir Sıtkı Sezgin Sokağın devamında Karayolları site sokak ile Açıl Sokak arasında yer alan 3 bin 396,35  metrekare arsa üzerinde yer alan 3 Bodrum + Zemin + 10 normal katlı 3 bloktan oluşan çift asansörlü ve geniş bahçeli sitedir.




Soyak Gökyüzü Konutları  şehrin içinde sakinliği ve huzuru barındıran bir sitedir. Merkezi  sistem ile ısıtılmaktadır.

Soyak Gökyüzü Konutları' n da açık ve kapalı otopark olup, Üsküdar Barbaros Mahallesi 'nde ki  park yeri sorun olmayan sitelerden birisidir. Soyak Gökyüzü Konutların da Yüzme Havuzu bulunmamaktadır.
Soyak Gökyüzü Konutları' n da de her zaman güven içinde, huzurla yaşayın diye yangın merdiveni , 360 derece kapalı devre kamera denetimi, güvenlik bulunmaktadır.

Soyak Gökyüzü Konutlarına yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.
Soyak Gökyüzü Konutlarına yakın olan bazı sosyal tesisler ise Burhan Felek Spor  Tesisleri , Büyük Çamlıca Tepesi, Çamlıca Kulesi, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu ve Selimiye Ordu Evi. 

Soyak Gökyüzü Konutlarına yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Koşuyolu park ve Fethi Paşa Korusu dur.

Soyak Gökyüzü Konutları Seyit Ahmet Deresi İranlılar Mezarlığının hemen yanında ve Karacaahmet Mezarlığının tam karşısında yer almaktadır. Bağlarbaşı Metro istasyonuna  1200 metre, Acıbadem Metro durağına 1400 metre uzaklıktadır.  Avrasya Tüneli ve tüm bağlantı yollarına kolayca ulaşabileceğiniz lokasyon da bulunuyor.
 Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesine ve Cenap Şehabettin İlkokuluna yürüme mesafesindedir.

Soyak Gökyüzü Konutların da  daire almak, satmak ve kiralama için Emlak Talep Formu nu Doldurarak bize ulaşınız.




1129/51 barbaros