Çamlıca Konakları


uskudar siteleri


Çamlıca Konakları, Yurt Gayrimenkul  tarafından 1996 yılında geliştirilen ve 1999 yılında yaşam başlayan Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi'n de Rauf sokak ile Raufpaşa hanı Sokak arasında yer alan 43 bin 971 metrekare arsa üzerinde yer alan bodrum + zemin + çatı piyesli 6 kat ve  28 bloktan binadan oluşan asansörlü ve geniş bahçeli sitedir.




Çamlıca Konakları, şehrin içinde sessizliği, sakinliği ve huzuru barındıran bir sitedir. Merkezi  sistem ile ısıtılmaktadır. Ata Konaklarının kapalı ve açık otopark mevcut olup, otopark sıkıntısı yaşanmamaktadır.

Çamlıca Konaklarının sosyal donatıları arasında Tenis kortu, fotbol ve basketbol sahası, açık ve kapalı yüzme havuzu, tam donanımlı spor salonu, çocuk parkı,hamam, sauna ve buhar odası, yürüyüş parkurları bulunmaktadır.

Çamlıca Konakların da her zaman güven içinde, huzurla yaşayın diye, 360 derece kapalı devre kamera denetimi, güvenlik ekibi bulunmaktadır.

uskudar siteleri

Çamlıca Konaklarına yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.

Çamlıca Konaklarına yakın olan bazı sosyal tesisler ise  Büyük Çamlıca Tepesi, Çamlıca Kulesi, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Beylerbeyi 75. Yıl  Stadyumu, Selimiye Ordu Evi. 

Çamlıca Konaklarına yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Küçükçamlıca Korusu, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Fethi Paşa Korusu dur.

Çamlıca Konakları, Validebağ koru camii ve Ata Ortaokulunun hemen yanındadır.
Çamlıca Konakları Acıbadem Caddesine 200 metre, Acıbadem Metrobüs durağına 330 metre mesafededir.
Çamlıca Konakları, Boğaziçi Köprüsü, Avrasya tüneli ve  tüm bağlantı yollarına kolayca ulaşabileceğiniz lokasyon da bulunuyor.

Çamlıca Konakları'n da daire almak,  dairenizi satmak  yada  kiralama için Emlak Talep Formu nu  doldurarak bize ulaşabilirsiniz.






1313/189  -  1313/190  -  1313/191