Murat Sitesi

uskudar siteleri


Murat Sitesi, Üsküdar İlçesi, Barbaros Mahallesi, Mütevelli Çeşme Caddesini kesen Sedef Sokak ile  Tophanelioğlu caddesinin arasında yer alan 21 bin 680 metrekare arsa üzerinde yer alan 4 ile 6 katlı 11 bloktan oluşan asansörlü ve geniş bahçeli sitedir.
Murat Sitesi şehrin içinde sakinliği ve huzuru barındıran bir sitedir. Merkezi  sistem ile ısıtılmaktadır.

Uskudar Siteleri


Murat Sitesi' n de açık otopark olup, Üsküdar Barbaros Mahallesi 'nde ki  park yeri sorun olmayan sitelerden birisidir. Murat Sitesinde Yüzme Havuzu bulunmamaktadır.
Murat Sitesin de her zaman güven içinde, huzurla yaşayın diye, 360 derece kapalı devre kamera denetimi, güvenlik bulunmaktadır.

Murat Sitesi yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.

Murat Sitesine yakın olan bazı sosyal tesisler ise Burhan Felek Spor  Tesisleri , Büyük Çamlıca Tepesi, Çamlıca Kulesi, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu ve Selimiye Ordu Evi. 

Murat Sitesine yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Koşuyolu park ve Fethi Paşa Korusu dur.




Murat Sitesi Boğaziçi Köprüsü’ne 2 km, Metro ve Metrobüs‘e ise yaklaşık 1100 metre mesafede. Avrasya Tüneli ve tüm bağlantı yollarına kolayca ulaşabileceğiniz lokasyon da bulunuyor.
Capitol AVM ye 850 metre mesafededir. Murat Sitesi, Validebağ Korusunun karşısında yer almaktadır. Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesinin hemen yanında ve  Üsküdar devlet hastanesine yürüme mesafesindedir.

Murat Sitesin' de  daire almak, satmak ve kiralama için Emlak Talep Formu nu Doldurarak bize ulaşınız.

uskudar siteleri



1137/45 -24323498

Yorumlar