Yeniköy Sitesi

uskudar siteleri


Yeniköy Sitesi, Validebağ korusu ve Validebağ parkının yanında konumlanmakta ve Atıf bey sokak arasında kalan 12 bin 354 metrekare arsa üzerinde 9 katlı 16 bloktan oluşan  bahçeli bir sitedir.
Yeniköy Sitesi şehrin içinde yemşeşil koru manzarası ve temiz havası ile sessizliği, sakinliği ve huzuru barındıran bir sitedir. Merkezi sistem ile ısıtılmaktadır.




Yeniköy Sitesi' n de  geniş açık otopark olup, Üsküdar Altunizade Mahallesi 'nde ki park yeri sorunu olmayan sitelerden birisidir. Çocuk parkı bulunan Yeniköy  Sitesinde yüzme havuzu bulunmamaktadır.Yeniköy Sitesin de her zaman güven içinde, huzurla yaşayın diye, 7/24 kamera ile izlenen güvenlik ekibi bulunmaktadır.


uskudar siteleri

Yeniköy Sitesine yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.

Yeniköy Sitesine yakın olan bazı sosyal tesisler ise  Büyük Çamlıca Tepesi, Çamlıca Kulesi, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Beylerbeyi 75. Yıl  Stadyumu, Selimiye Ordu Evi. 

Yeniköy Sitesine yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Küçükçamlıca Korusu, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Fethi Paşa Korusu dur.

Yeniköy sitesi metro, metrobüs ve toplu taşımaya ulaşım kolaylığının yanında tüm alışveriş merkezlerine , alışveriş dükkanlarına olan yakınlığı ile mükemmel konumda.Haydarpaşa Numune ve Eğittim Hastanesine, Üsküdar Validebağ Fen Lisesine ve Acıbadem Caddesine yürüme mesafesindedir.


uskudar siteleri


Yeniköy Sitesin' de daire almak, satmak ve kiralama için Emlak Talep Formu nu Doldurarak bize ulaşabilirsiniz



1313/74