100. Yıl Sitesi


Uskudar Siteleri


100. Yıl Sitesi, Üsküdar İlçesi, Barbaros Mahallesi, Mütevelli Çeşme Caddesini kesen Veysi Paşa Sokak üzerinde yer alan 11 bin 200 metrekare arsa üzerinde yer alan 5 katlı 9 bloktan oluşan asansörlü ve bahçeli sitedir.

100. Yıl Sitesi şehrin içinde sakinliği ve huzuru barındıran bir site, 100. Yıl Sitesi merkezi sistem ısıtmalıdır.100. Sitesi' n de açık otopark, çocuk oyun alanları ve tam donanımlı spor salonu mevcuttur. Ancak Sitede Yüzme Havuzu bulunmamaktadır. 100. Yıl Sitesin de kapalı devre kamera sistemi ve güvenlik bulunmaktadır.

100.Yıl Sitesine yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.

100. Yıl Sitesine yakın olan bazı sosyal tesisler ise Burhan Felek Spor  Tesisleri , Büyük Çamlıca Tepesi, Çamlıca Kulesi, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu ve Selimiye Ordu Evi. 

100. Yıl Sitesine  yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Koşuyolu park ve Fethi Paşa Korusu dur.





100. Yıl Sitesin den Validebağ korusuna yürüyerek 5. dakikada ulaşabilirsiniz. Boğaziçi Köprüsü’ne 2 km, Metro ve Metrobüs‘e ise yaklaşık 1700 metre mesafede. Avrasya Tüneli ve tüm bağlantı yollarına kolayca ulaşabileceğiniz lokasyon da bulunuyor.
Bilfen, Bahçeşehir, Eyüboğlu, Doğa Koleji gibi bölgenin en seçkin okulları birkaç km uzakta. Üsküdar devlet hastanesine yürüme mesafesindedir.

altunizade siteleri



100. Sitesin' de  daire almak, satmak ve kiralama için Emlak Talep Formu nu Doldurarak bize ulaşınız.



1812/72 - TK:24323497