Çamlıca Atayurt Sitesi



uskudar siteleri


Çamlıca Atayurt Sitesi , Üsküdar İlçesi, Barbaros Mahallesi, Mütevelli Çeşme Caddesini kesen Veysi Paşa Sokak üzerinde yer alan 4 bin 874 metrekare arsa üzerinde yer alan 5 katlı 4 bloktan oluşan Konut ve Blokların altında Ticari alanlardan oluşan asansörlü ve bahçeli sitedir.

Çamlıca Atayurt Sitesi merkezi sistem ısıtmalıdır. Açık otopark, çocuk oyun alanı mevcuttur. Ancak Sitede Yüzme Havuzu bulunmamaktadır. 100. Yıl Sitesin de kapalı devre kamera sistemi ve güvenlik bulunmaktadır.


Çamlıca Atayurt Sitesine yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.

Çamlıca Atayurt Sitesine yakın olan bazı sosyal tesisler ise Burhan Felek Spor  Tesisleri , Büyük Çamlıca Tepesi, Çamlıca Kulesi, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu ve Selimiye Ordu Evi. 

Çamlıca Atayurt Sitesine yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Koşuyolu park ve Fethi Paşa Korusu dur.

Çamlıca Atayurt Sitesin den Validebağ korusuna yürüyerek 5. dakikada ulaşabilirsiniz. Boğaziçi Köprüsü’ne 2 km, Metro ve Metrobüs‘e ise yaklaşık 1700 metre mesafede. Avrasya Tüneli ve tüm bağlantı yollarına kolayca ulaşabileceğiniz lokasyon da bulunuyor.

altunizade siteleri



Bilfen, Bahçeşehir, Eyüboğlu, Doğa Koleji gibi bölgenin en seçkin okulları birkaç km uzakta. Üsküdar devlet hastanesine yürüme mesafesindedir.

Çamlıca Atayurt Sitesin'de  daire almak, satmak ve kiralama için Emlak Talep Formu nu Doldurarak bize ulaşınız.

uskudar siteleri





1812/98 - 24343583