Özyurt Sitesi

Uskudar siteleri


Özyurt Sitesi, Üsküdar İlçesi, Barbaros Mahallesi, Tophanelioğlu Caddesini kesen Sırma perde sokağın girişinde yer alan 7 bin 359 metrekare arsa üzerinde yer alan 5 katlı 5 blokta konut ve ticari 120 bağımsız bölümden oluşan asansörlü ve bahçeli sitedir.

Özyurt Sitesi' nin bahçesi açık otopark olarak kullanılmaktadır. Özyurt Sitesinde Sosyal tesis ve Yüzme Havuzu bulunmamaktadır. Özyurt Sitesin de her zaman güven içinde, huzurla yaşayın diye, kapalı devre kamera denetimi, güvenlik bulunmaktadır.




Özyurt Sitesine yakın olan Alışveriş Merkezleri;  Akasya, Tepe Natulius ve Capitol.

Özyurt Sitesine yakın olan bazı sosyal tesisler ise Burhan Felek Spor  Tesisleri , Büyük Çamlıca Tepesi, Çamlıca Kulesi, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu ve Selimiye Ordu Evi. 

Özyurt Sitesine yakın park ve bahçeler ise Validebağ Korusu, Validebağ parkı, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Koşuyolu park ve Fethi Paşa Korusu dur.

Özyurt Sitesi Boğaziçi Köprüsü’ne 1 km, Metro ve Metrobüs‘e ise yaklaşık 650 metre mesafede. Avrasya Tüneli ve tüm bağlantı yollarına kolayca ulaşabileceğiniz lokasyon da bulunuyor.Capitol AVM ye 500 metre mesafededir. Özyurt Sitesi, Üsküdar İSKİ Bölge Müdürlüğünün tam karşısında yer almaktadır.

uskudar siteleri


Özyurt Sitesin' de  daire almak, satmak ve kiralama için Emlak Talep Formu nu Doldurarak bize ulaşınız.


uskudar siteleri


1137/2 - 24323242